Na přípravu budete potřebovat:
2 mozzarelly
Na gremolatu:
1 červená feferonka
8 černých oliv
1 stroužek česneku
kůra z citronu a limetky
1KL šťávy z limetky
3PL olivového oleje
sůl
Na gremolatu:
1 červená feferonka
8 černých oliv
1 stroužek česneku
kůra z citronu a limetky
1KL šťávy z limetky
3PL olivového oleje
sůl
Postup přípravy receptu:
Feferonku, česnek, olivy a petrželku nasekáme najemno,
smícháme s olivovým olejem a limetkovou šťávou, přistrouháme kůru z
citronu a limetky a podle chuti osolíme.
Mozzarellu nakrájíme na plátky a přelijeme gremolatou. Necháme chvilku uležet.
Mozzarellu nakrájíme na plátky a přelijeme gremolatou. Necháme chvilku uležet.
Poznámka:
musím odtud pryč :D :D když si to prohlížím, už bych zase vařila a jedla :))
OdpovědětVymazattohle je bomba!
Dano, díky za komentáře. Koukám, že Vaše fotky jsou úžasné, kvalitní makro (Y)
Vymazat