Na přípravu budete potřebovat:
2 plátky krkovice ( já měla odřezky, tak jsou to takové spíš špalíčky)
sůl, pepř
Na marinádu:
100g másla
300ml černého piva pokojové teploty
1KL drceného kmínu
1KL sušeného zázvoru nebo kousek nastrouhaného čerstvého
čerstvá majoránka ( popř. sušená)
sůl, pepř
Na marinádu:
100g másla
300ml černého piva pokojové teploty
1KL drceného kmínu
1KL sušeného zázvoru nebo kousek nastrouhaného čerstvého
čerstvá majoránka ( popř. sušená)
Postup přípravy receptu:
Maso zlehka naklepeme, osolíme a opepříme.
Máslo rozehřejeme, přilijeme pivo, přidáme koření a posekanou majoránku.
Maso vložíme do misky a marinádou zalijeme. Necháme nejlépe přes noc marinovat v chladu.
Máslo rozehřejeme, přilijeme pivo, přidáme koření a posekanou majoránku.
Maso vložíme do misky a marinádou zalijeme. Necháme nejlépe přes noc marinovat v chladu.
Poté vyjmeme, necháme povolit při pokojové teplotě a
maso i s marinádou dáme do pekáčku. Vložíme do rozpálené trouby na 200C
a pečeme dozlatova. Během pečení poléváme výpekem, který můžeme nakonec
podle chuti zahustit.
Je to výborné
OdpovědětVymazatTo mě moc těší, díky za zprávu ;-)
Vymazat