pátek 14. března 2014

Pomazánka s restovaným pórkem, šunkou a hermelínem


Na přípravu budete potřebovat:

1 vanička lučiny nebo jiného smetanového sýru
cca 15cm bílé části pórku
1 hermelín nebo jiný sýr s bílou plísní
4 plátky šunky
2PL smetany
kousek másla
špetka kmínu
pažitka
sůl 

Postup:

Nejprve na pánvi orestujeme na drobné kostičky nakrájený pórek se šunkou a kmínem. Pokud restujeme pórek, je vždy dobré ho trochu osolit, pustí pak vodu a nepřipaluje se. Necháme směs vychladnout.




Do misky nastrouháme nahrubo hermelín, přidáme lučinu nebo jiný smetanový sýr, posekanou pažitku a pórkovou směs. Povolíme smetanou a dochutíme. 




Žádné komentáře:

Okomentovat