Na přípravu budete potřebovat:
Kuřecí maso na polévku ( skelet, křídla ... jak je kdo zvyklý)
1 velká mrkev
3 větší brambory
2 stroužky česneku
máslová jíška
zelené bylinky ( petržel, libeček, pažitka)
1 velká mrkev
3 větší brambory
2 stroužky česneku
máslová jíška
zelené bylinky ( petržel, libeček, pažitka)
Do této polévky nepatří celer ani petržel
Postup přípravy receptu:
Maso, celou očištěnou mrkev a oloupané brambory vcelku
vložíme do hrnce, osolíme a pozvolna vaříme do změknutí masa. Maso i
zeleninu vyjmeme, nakrájíme a vložíme zpět. Přidáme rozmačkaný nebo
utřený česnek a zahustíme jíškou a provaříme. Odstavíme a vmícháme
posekané byinky.
Žádné komentáře:
Okomentovat