sobota 29. března 2014

Zauzené krevety s balsamikovou omáčkou



Na přípravu budete potřebovat:

 
Čerstvých krevet podle množství strávníků

Na omáčku
100ml octa balsamiko
50ml vody
1 gelový bujón
špetka cukru
malý kousek chladného másla

Postup přípravy receptu

Krevety zbavíme krunýře a necháme jen poslední článek s ocáskem, lépe se pak budou držet při máčení v omáčce.
Krátce je vyudíme ( stačí nechat v kouři cca 5 minut) podle postupu u receptu Losos vyuzený doma v krabici. http://inkitchenopen.blogspot.cz/2014/03/losos-vyuzeny-doma-v-krabici.html
Na omáčku zahřejeme balsamikový ocet, podlijeme trochou vody
( cca 50ml a přidáme gelový bujón. Rozpustíme, zredukujeme na požadovanou hustotu, podle chuti trochu přisladíme a vmícháme máslo. Odstavíme. 




Žádné komentáře:

Okomentovat