pondělí 24. března 2014

Slanečkový salát s celerem a kapií


Na přípravu budete potřebovat:

3 slanečkové filety v oleji a cibuli
1 červená cibule
5 větších salátových brambor uvařených ve slupce
cca 4PL sterilovaného celeru
2PL nakrájené sterilované kapie
2 vejce natvrdo
3PL majonézy
2PL zakysané smetany
pepř
sůl 

Postup přípravy receptu:

Oloupané a chladné brambory nakrájíme na kostičky, filety a vejce také. Brambory, filety, vejce, kapii, celer a najemno nakrájenou cibuli z nálevu i čerstvou červenou dáme do misky. Smícháme majonézu se zakysanou smetanou, opepříme a trošku osolíme. Touto zálivkou spojíme celý salát a dochutíme až nakonec, podle toho, jak jsou filety slané. 




Žádné komentáře:

Okomentovat