Na přípravu budete potřebovat:
3 slanečkové filety v oleji a cibuli
1 červená cibule
5 větších salátových brambor uvařených ve slupce
cca 4PL sterilovaného celeru
2PL nakrájené sterilované kapie
2 vejce natvrdo
3PL majonézy
2PL zakysané smetany
pepř
sůl
1 červená cibule
5 větších salátových brambor uvařených ve slupce
cca 4PL sterilovaného celeru
2PL nakrájené sterilované kapie
2 vejce natvrdo
3PL majonézy
2PL zakysané smetany
pepř
sůl
Postup přípravy receptu:
Oloupané a chladné brambory nakrájíme na kostičky,
filety a vejce také. Brambory, filety, vejce, kapii, celer a najemno
nakrájenou cibuli z nálevu i čerstvou červenou dáme do misky. Smícháme
majonézu se zakysanou smetanou, opepříme a trošku osolíme. Touto
zálivkou spojíme celý salát a dochutíme až nakonec, podle toho, jak jsou
filety slané.
Žádné komentáře:
Okomentovat