Na přípravu budete potřebovat:
1 kuchyňsky upravený platýz zbavený kůže ( možno vyfiletovat)
citronový pepř
bylinkové koření Kabajaki od Antonína ( nebo libovolné dle chuti)
sůl
olivový olej a kousek másla
Na omáčku:
2 plátky slaniny na kostičky nakrájené
150ml smetany na vaření
1PL bazalkového pesta
sůl
citronový pepř
bylinkové koření Kabajaki od Antonína ( nebo libovolné dle chuti)
sůl
olivový olej a kousek másla
Na omáčku:
2 plátky slaniny na kostičky nakrájené
150ml smetany na vaření
1PL bazalkového pesta
sůl
Postup:
Rybu osolíme, posypeme citronovým pepřem a bylinkovým
kořením. Opečeme na pekáčku na rozpuštěném másle s olivovým olejem z
obou stran a dáme do vyhřáté trouby na 220C na max. 10 minut, nakonec
přepneme na gril a dopečeme kůrčičku.
Na pánvi necháme vyškvařit slaninu, zalijeme smetanou, přimícháme pesto, provaříme a dochutíme.
Na pánvi necháme vyškvařit slaninu, zalijeme smetanou, přimícháme pesto, provaříme a dochutíme.
Žádné komentáře:
Okomentovat