Na přípravu budete potřebovat:
4 bavorské klobásy ( popř. bílé vinné apod. )
1 plechovka drcených rajčat
1 plechovka drcených rajčat
250ml černého piva
1PL sójové omáčky
2 cibule
3 stroužky česneku
čerstvé žampiony
1PL sójové omáčky
2 cibule
3 stroužky česneku
čerstvé žampiony
Postup:
Klobásky opečeme na pekáčku nebo hlubší pánvi, kterou můžeme použít do trouby. Vyjmeme je a do pánve
dáme orestovat nakrájenou slaninu, na ni cibuli na užší měsíčky, pak
posekaný česnek a žampiony na čtvrtky.
Chvilku vše restujeme, poté
přimícháme pečená nebo drcená rajčata, osolíme, opepříme a trochu podle
chuti osladíme. Zalijeme černým pivem a promícháme. Do směsi vložíme
zpět klobásy a obložíme bylinkami.
Dáme péci na 20 minut do rozpálené
trouby, aby nám omáčka zhoustla a chutě se prolnuly.
Parááááda!!!!! (y)
OdpovědětVymazatTo je, je to moc dobré :-)
OdpovědětVymazatKdyz jsem se rozhodla tenhle recept uvarit,tak jsem si myslela ze bude dobrej ale zas zadnou velkou hitparadu jsem neocekavala,ted musim rict ze jsem se mylila a je to velka hitparada :)
OdpovědětVymazat