pondělí 24. března 2014

Rychlorolky ze šlehané sekané



Na přípravu budete potřebovat:

 
Nebudu zde uvádět gramáže a množství, každý podle počtu porcí určitě odhadne.

syrová šlehaná sekaná
šunka
plátkový uzený sýr
mrkev
pórek
niva
cibule
špetka oblíbeného koření
( nebo na náplň kdo co rád) 

Postup přípravy receptu:

Sekanou rozdělíme na počet porcí. Na potravinářskou fólii sekanou rozprostřeme na plát, poklademe ingrediencemi ( viz . foto) a pomocí fólie pevně stočíme. 



Poté bez fólie přeneseme na pomaštěný alobal a taktéž pevně zabalíme. Vložíme do pekáčku s trochou vody a dáme do rozpálené trouby na 200C. 



Když se nám zdají rolky již ztuhlé, cca po 20ti minutách, vybalíme je z alobalu a i se šťávou z alobalu vrátíme zpět do pekáčku dopéct. 




Žádné komentáře:

Okomentovat