úterý 11. března 2014

Plněný štikozubec v kabátku

 
Na přípravu budete potřebovat:
 
Všeho podle počtu strávníků a chuti
Filety ze štikozubce (nebo jiné ryby), pesto, sušená rajčata, bylinkové koření, lístky bazalky, petrželky, fenyklu, sušená šunka, limetka, sůl, troška másla a oleje.
Postup přípravy receptu:

Oba filety osolíme, okořeníme a  potřeme pestem. 



Vždy jeden poklademe nakrájenými sušenými rajčaty a lístky bylinek, položíme potřenými stranami na sebe a zabalíme do šunky.



 Aby nám šunka lépe držela, můžeme omotat nití. 



Opečeme zprudka na másle s olejem, přendáme na pekáček, pokapeme limetkou a dopečeme v předehřáté troubě přibližně 10-15min. 





Žádné komentáře:

Okomentovat