Na přípravu budete potřebovat:
1 kuřecí prso
zeleniny si dá každý množství podle sebe:
řapíkatý celer
červená paprika
pórek nebo jarní cibulka
2PL gorgonzoly
cca 150ml smetany s mlékem ( nebo jenom smetany, či obráceně )
celý červený ( růžový) pepř podrcený nahrubo v hmoždíři ( cca 1KL)
špetka soli
olej
zeleniny si dá každý množství podle sebe:
řapíkatý celer
červená paprika
pórek nebo jarní cibulka
2PL gorgonzoly
cca 150ml smetany s mlékem ( nebo jenom smetany, či obráceně )
celý červený ( růžový) pepř podrcený nahrubo v hmoždíři ( cca 1KL)
špetka soli
olej
Postup:
Kuřecí prso nakrájíme na nudličky, mírně osolíme a opečeme na pánvi do světlehnědé barvy. Poté přihodíme veškerou zeleninu nakrájenou
taktéž na nudličky, přisypeme podrcený červený pepř a tak 2 minutky
restujeme. Zalijeme smetanou s mlékem, přidáme gorgonzolu a necháme ji
zcela rozpustit.
Já jsem měla jako přílohu hranolky, ale jistě by šlo i s těstovinami.
Já jsem měla jako přílohu hranolky, ale jistě by šlo i s těstovinami.
Zajímavé:) Vypadá to mooc dobře..
OdpovědětVymazat