Na přípravu budete potřebovat:
Množství surovin podle poču strávníků
hovězí steak
ledový salát, popř. směs salátů, rukola apod.
rajčata
papriky
jarní cibulky
vařené zelené fazolky
vařené brambory ve slupce
vejce natvrdo
Na zálivku:
olivový olej
vinný ocet
dijónská hořčice
rozmačkaný stroužek česneku
čerstvá bazalka
sůl
hovězí steak
ledový salát, popř. směs salátů, rukola apod.
rajčata
papriky
jarní cibulky
vařené zelené fazolky
vařené brambory ve slupce
vejce natvrdo
Na zálivku:
olivový olej
vinný ocet
dijónská hořčice
rozmačkaný stroužek česneku
čerstvá bazalka
sůl
Postup:
Nejrpve vymícháme dohladka zálivku z výše uvedených surovin. Měla by být krémové konzistence.
Na grilovací pánvi na troše olivového oleje, opečeme papriky, jarní cibulky a na měsíčky nakrájené brambory. Ledový salát natrháme na kousky a rozložíme na talíř, na něj naaranžujeme opečenou zeleninu, rajčata, pokrájené fazolky a vejce na čtvrtky.
Na rozpálené pánvi opečeme maso z obou stran, tak, jak chceme, aby bylo propečené. Necháme chvilku v alobalu odležet a nakrájíme na tenké plátky, který přidáma na salát, pokapaný zálivkou. Maso osolíme a opepříme.
Na grilovací pánvi na troše olivového oleje, opečeme papriky, jarní cibulky a na měsíčky nakrájené brambory. Ledový salát natrháme na kousky a rozložíme na talíř, na něj naaranžujeme opečenou zeleninu, rajčata, pokrájené fazolky a vejce na čtvrtky.
Na rozpálené pánvi opečeme maso z obou stran, tak, jak chceme, aby bylo propečené. Necháme chvilku v alobalu odležet a nakrájíme na tenké plátky, který přidáma na salát, pokapaný zálivkou. Maso osolíme a opepříme.
Nádhera!
OdpovědětVymazatDěkuji :-)
VymazatTo se moc povedlo, Andrej :-)
OdpovědětVymazatNaděnko, díky :-)
OdpovědětVymazat