úterý 11. března 2014

Pivní tataráček

Na přípravu budete potřebovat:




2 pivní sýry ( lze použít i romadur, romadůžek apod. )
1 menší cibule
1PL kečupu
1PL hořčice
1PL worcesteru
1PL světlého ležáku
chilli vločky podle chuti
pepř
sůl 

Postup:

Sýry nahrubo nastrouháme, přidáme k nim cibuli nakrájenou najemno. Vmícháme kečup, hořčici, worcester, pepř, chilli vločky a pivo, osolíme podle chuti. Můžeme nechat odležet v lednici, ale není nutné.
Podáváme s opečeným pečivem, nejlépe potřeným bylinkovým máslem s česnekem. 





2 komentáře:

  1. Dávná vzpomínka na vysokou školu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt? :-D My to měli jako delikatesu v jednom zámeckém pivovaru :-)

      Vymazat