Na přípravu budete potřebovat:
2 velké cibule nejlépe červené
1PL hnědého cukru
1PL octa balsamico
sůl, pepř
niva
1PL hnědého cukru
1PL octa balsamico
sůl, pepř
niva
Postup:
Na pánvi s máslem restujeme na kolečka nakrájenou cibuli cca 10 minut,
osolíme. V polovině času přisypeme cukr a necháme zkaramelizovat,
zalijeme octem a zredukujeme. Nakonec dochutíme a opepříme.
Na druhé pánvi si másle opečeme bagetky a po nich na plátky nakrájenou hrušku.
Bagetky poklademe karamelizovanou cibulí, hruškou a plátkem nivy. Můžeme nakonec dát ještě na minutku pod rozpálený gril.
Na druhé pánvi si másle opečeme bagetky a po nich na plátky nakrájenou hrušku.
Bagetky poklademe karamelizovanou cibulí, hruškou a plátkem nivy. Můžeme nakonec dát ještě na minutku pod rozpálený gril.
Žádné komentáře:
Okomentovat