Na přípravu budete potřebovat:
Balíček penne
100g mraženého zeleného hrášku
250g rajčatové passaty
2KL kaparů nebo více dle chuti
4 filety ančoviček
1PL nakrájených černých oliv
1-2 stroužky česneku
svazek zelené petrželky
olivový olej
sůl
špetka cukru
( kdo bude chtít, může do omáčky přidat i jednu feferonku)
100g mraženého zeleného hrášku
250g rajčatové passaty
2KL kaparů nebo více dle chuti
4 filety ančoviček
1PL nakrájených černých oliv
1-2 stroužky česneku
svazek zelené petrželky
olivový olej
sůl
špetka cukru
( kdo bude chtít, může do omáčky přidat i jednu feferonku)
Postup:
Penne vložíme do osolené vroucí vody a uvaříme na skus. Na posledních pár minut k nim dáme prohřát hrášek.
Z rajčatové passaty, kaparů, česneku, ančoviček a petrželky umixujeme hladkou omáčku, doplníme olivovým olejem a nakrájenými olivami. Dochutíme špetkou cukru a soli.
Horké těstoviny s hráškem promícháme s omáčkou, kterou před tím můžeme trochu prohřát, posypeme ještě petrželkou, parmazánem a podáváme.
Z rajčatové passaty, kaparů, česneku, ančoviček a petrželky umixujeme hladkou omáčku, doplníme olivovým olejem a nakrájenými olivami. Dochutíme špetkou cukru a soli.
Horké těstoviny s hráškem promícháme s omáčkou, kterou před tím můžeme trochu prohřát, posypeme ještě petrželkou, parmazánem a podáváme.
Žádné komentáře:
Okomentovat